PRØV 6 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktivér tilbud
470 Anmeldelser
4.51
Serie
Del 3 af 5
Sprog
Svensk
Kategori
Ungdomsbøger
Længde
22T 20M

Eldens arvtagare

Forfatter: Sarah J. Maas Oplæser: Filip Johansson Lydbog og E-bog

Tredje boken i den hyllade Glastronen-serien

»Wow! Hur är det ens möjligt att skapa så här perfekta böcker?« Betyg 5 av 5, Bokriket

»Jag kan bara falla in i den hyllningskör som höjer Maas böcker till skyarna.« Betyg 5 av 5, Bokkoll

Celaena Sardothien har överlevt tre livsfarliga tävlingar och förödande hjärtesorg. Men det har kostat henne nästan allt.

Nu är hon vilsen och trasig inombords, och vill inget hellre än att utmäta hämnd för sin älskade vän som dog under ofattbart grymma omständigheter. Men i stället måste hon resa långt bort för att konfrontera en mörk sanning om sitt förflutna ~ något som fullständigt kan vända upp och ner på hennes liv ~ och också möta de brutala krafter som vill förslava hennes värld.

Nu måste Celaena uppbåda all sin styrka för att bekämpa både sina egna demoner och den allomfattande ondska som hotar.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund. Eldens arvtagare är den efterlängtade tredje delen i Sarah J. Maas storsäljande Glastronen-serie. En TV-serie baserad på böckerna kommer att produceras av Mark Gordon som bland annat producerat Ray Donovan och Grey’s Anatomy.

© 2022 Modernista (Lydbog) ISBN: 9789180238731 © 2017 Modernista (E-bog) ISBN: 9789177018230 Oversætter: Torun Lidfeldt Bager, Jonsson Lena

Opdag mere af