Dina dagar är räknade Prøvelyt

Dina dagar är räknade

Prøv gratis

Dina dagar är räknade

Oplæser:
Matias Holm
Lydbog

Ett mord på en gammal man som varit intagen på ett långvårdshem upprör Samuel Rosenbaum djupt. Han satsar allt för att finna den skyldige och söker sig in i kretsen av de personer som stått den döde närmast. Med sin starka rättskänsla, sin logiska tankekraft och inte minst sin djupa människokunskap blir han en fruktansvärd motståndare till gärningsmannen.

Efter sex år i nazisternas koncentrationsläger kom Samuel Rosenbaum till Sverige med den första vita Bernadottebussen. Resten av hans familj, hans hustru och son dog i lägret. Nu är han gammal och trött och advokatbyrån han en gång startade har egentligen lagt ner, men den återuppstår i olika fall. Dina dagar är räknade är den sjätte delen i serien om Rosenbaum.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier
Originaltitel:
Dina dagar är räknade

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2020-11-19
Længde:
8T 22M
ISBN:
9789113110745

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"