Det lilla biblioteket på Söder Prøvelyt

Det lilla biblioteket på Söder

Prøv gratis

Det lilla biblioteket på Söder

Forfatter:
Camilla Dahlson
Oplæser:
Gunilla Leining
Lydbog
E-bog

Katrin tror knappt sina ögon när hon öppnar brevet med nedläggningsbeslutet för biblioteket. Hur ska hon våga berätta det här för kollegan Astrid, som lever för sitt jobb som bibliotekarie. Och alla deras stammisar, vart ska de ta vägen nu?
Men Astrid reagerar inte som Katrin trott, i stället för att deppa vill hon ta fajten och slåss för sitt bibliotek. Efter ett möte med kulturnämnden får bibliotekarierna sex månader på sig att visa att biblioteket behövs och är uppskattat, så nu gäller det att kavla upp ärmarna!
Och vilken tur då att Katrin även kan få lite hjälp av Axel på kaféet bredvid, han är alltid så hjälpsam. Och trevlig. Och snygg ...

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2021-09-21
Længde:
6T 12M
ISBN:
9789180187503

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2021-09-21
ISBN:
9789180181860

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"