PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
813 Anmeldelser
3.5
Serie
Del 1 af 2
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
8T 2M

Den som ger sig in i leken

Forfatter: Luna Miller Oplæser: Janna Eriksson Lydbog og E-bog

Blir man någonsin för gammal för äventyr? Gunvor Ström är redan i mitten på 60-års åldern när hennes karriär plötsligt tar en drastisk vändning. Från en framgångsrik karriär som kirurg, som får ett abrupt slut på grund av darrande händer, kastar hon sin in i en helt ny värld full av utmaningar.

Privatdetektiv. Vem hade kunnat tro det? Men det visar sig att det passar både hennes nyfikenhet, skarpa analysförmåga och mod.

Gunvor får ett fall som sägs vara enkelt. En otrohetsaffär. Men när mannen blir brutalt misshandlad och frun drar tillbaka uppdraget vänds allt upp och ner.

Två ungdomar från förorten och en åldrande kvinna gör vad de kan för att smälta in på Stockholms innekrogar. Men någon ser dem. Någon som håller sig osynlig i bakgrunden men bevakar varje steg de tar. Tillsammans ger de sig ut i Stockholmsnatten för att lösa gåtan och kanske också slippa sina liv för en kort stund.

Det är en berättelse om våld, galenskap, passion och mod. En katt- och råtta-lek på liv och död. När snaran dras åt är det för länge sedan för sent. För den som ger sin in i leken...

© 2019 Word Audio Publishing (Lydbog) ISBN: 9789178293148 © 2019 Word Audio Publishing (E-bog) ISBN: 9789178293155

Opdag mere af

Andre kan også lide...