Den som göms i snö Prøvelyt

Den som göms i snö

Prøv gratis

Den som göms i snö

Forfatter:
Jerk Schuitema
Oplæser:
Julia Dufvenius
Lydbog
E-bog

Vad är du villig att göra för att dölja vad du gjort?
I början av maj tinar en naken död man fram i skogarna utanför Gällivare. Några dagar senare följer en människokropp med vårfloden och fastnar i gallret till kraftverkets vattenintag. Det mesta talar för att det rör sig om ett självmord och en olyckshändelse. När två bilar kort därefter krockar och exploderar inser polisen i Gällivare att de har haft lite bråttom - det verkar finnas ett samband med de två kropparna. Handlar det egentligen om en stoppad terrorattack?
Amanda Wreede jobbar på narkotikaroteln i Stockholm, men efter en anmälan om misshandel flyttas hon till Gällivare under tiden utredningen mot henne pågår. Tillsammans med utredningsgruppen på Gällivarepolisen upptäcker hon snart att händelserna har militära kopplingar. Men kan det verkligen vara den svenska militären som ligger bakom, eller finns där utländska intressen inblandade? Någon tycks dessutom vara beredd att göra vad som helst för att tysta Amanda och hennes kollegor. Vad är det egentligen som döljs i de norrländska skogarna?
Den som göms i snö är en explosiv spänningsroman om samhällets hemligheter och lögner, 'allt för medborgarnas bästa'.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Hoi Audio
Udgivet:
2017-11-21
Længde:
11T 14M
ISBN:
9789176973660

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Hoi Förlag
Udgivet:
2017-11-21
ISBN:
9789176973257

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"