Den røde næse

Den røde næse

Den røde næse

Forfatter:
Claus Senderovitz
E-bog

Laura synes, cirkus er spændende. En dag finder hun en rød klovnenæse. Da hun tager den på, forvandler verden sig pludselig til et cirkus. Alle mennesker ser ud, som om de er med i Lauras egen cirkusforestilling.

Claus Senderovitz (f. 1947) er en dansk forfatter, der især er kendt for sine mange letlæselige børnebøger. Claus Senderovitz fik sin litterære debut med bogen "Gå i dybden, spring ned i kviksandet" i 1969 og har siden modtaget adskillige legater fra Statens Kunstfond til sit arbejde.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivet:
2018-10-17
ISBN:
9788726075199

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"