Den levende middelalder

Den levende middelalder

Den levende middelalder

E-bog

Middelalderen var en broget tid, som strakte sig fra folkevandringstidens slutning omkring år 500 til den gryende renæssance ca. 1000 år senere. Den danskboende forfatter beretter historien om en tid med en kirke splittet mellem vest og øst, med korstog og blodige krige, men også med lærdom og munkevæsen, med høvisk kærlighed, litteratur og kunst. Og ikke mindst med en begyndende europæisk identitet, der rækker frem mod i dag. Illustreret.

"En smuk og nyttig bog om middelalderen ... En flot præstation og et smukt forsvar for en fælles europæisk arv." Carsten Bach-Nielsen i Kristeligt Dagblad

Sprog:
Dansk
Kategori:
Historie

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2017-05-22
ISBN:
9788702235821

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"