PRØV 6 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktivér tilbud
37 Anmeldelser
3.05
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
3T 55M

Den hypnotiserade

Forfatter: Ronny Lundberg Oplæser: Dan Bratt Lydbog og E-bog

Svens fru Elin har alltid varit fascinerad av hokus pokus, trolldom och det ockulta, medan han själv anser att det bara är fånigt bluffmakeri. Elin tycker till och med att Sven, som är polis till yrket, borde använda sig av magi och synska personer, när det kommer till att lösa brott. Något som Sven såklart tycker låter helt befängt.

Men när hans fru lyckas tvinga med honom på en hypnosshow och Sven dras upp på scenen, får det oväntade konsekvenser för den mordutredning som han arbetar med. Det är en psykotisk seriemördare som härjar fritt och ju djupare Sven gräver i utredningen desto närmre tycks han komma det kriminella gänget Stockholm Blood Lovers. Till slut är han så pass nära att han själv verkar vara i mördarens skottsikte ...

Ronny Lundberg är 64 år och bosatt i Äljvsjö i södra Stockholm. Han har under hela sitt yrkesverksamma liv jobbat som hantverkare inom byggbranschen men hans största intresse är att skriva kriminalromaner. Han har hittills skrivit två böcker; Mannen med hagelgeväret (2010) och Den hypnotiserade (2020). Den tryckta versionen av boken är publicerad av förlaget Ekström & Garay.

© 2020 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788726504071 © 2020 Ekström & Garay (E-bog) ISBN: 9789189217638

Opdag mere af