Den hemmelige datter Prøvelyt

Den hemmelige datter

Den hemmelige datter

Oplæser:
Randi Winther
Lydbog
E-bog

Den hemmelige datter starter i 1984 i en lille indisk landsby, hvor kvinden Kavita føder sit andet barn. Også denne gang er det en datter, og også denne gang må hun give sit barn bort, da hun og hendes mand kun har råd til at opfostre et barn: en søn. Pigen Asha havner hos et barnløst ægtepar i Californien, der giver hende den trygge barndom, hun ikke ville have fået i Indien. Efterhånden som Asha bliver ældre, kommer der dog et ønske om at finde sine rødder, og hun rejser derfor til Indien i håb om at finde sine biologiske forældre, men ender med at finde noget ganske andet end det, hun havde håbet på.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Romaner
Originaltitel:
Secret Daughter
Oversætter:
Marianne Linneberg Rasmussen

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Cicero
Udgivet:
2021-07-05
Længde:
11T 16M
ISBN:
9788702341799

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Cicero
Udgivet:
2011-06-06
ISBN:
9788763821223

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"