PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
3703 Anmeldelser
3.91
Serie
Del 1 af 5
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
12T 35M

Den döde ryssen

Forfatter: Nis Jakob Oplæser: Fredde Granberg Lydbog og E-bog

Den döde ryssen är den första delen i Nis Jakobs thrillerserie om den före detta elitsoldaten Andreas Wolf.

Den före detta elitsoldaten Andreas Wolf har precis förlorat sitt jobb som polis efter en blodig skottlossning och ett våldsamt överfall på några kollegor. Han erbjuds då ett välbetalt jobb av ett hemligt sällskap som opererar över hela jorden för att skapa en bättre värld med metoder som är hårdföra och helt klart olagliga.

Samtidigt gör den ryska polisen Inessa sina egna privata efterforskningar i jakten på en dansk seriemördare som mördar östeuropeiska kvinnor och lägger ut morden på nätet. När Wolf skickas ut på ett livsfarligt uppdrag inom den ryska maffian och hamnar i ett utsatt läge ber det hemliga sällskapet Inessa om hjälp.

I samma veva är Wolfs privatliv i upplösningstillstånd. Han har en tumör som är som en tidsinställd bomb i huvudet och ett mörkt kapitel ur hans historia som elitsoldat tränger sig på. Hinner han göra något bra för sin familj, eller för världen, innan hans tid är ute?

© 2021 Bokförlaget NoNa (Lydbog) ISBN: 9789189357174 © 2021 Bokförlaget NoNa (E-bog) ISBN: 9789189357266 Originaltitel: En død russer Oversætter: Leif Jacobsen

Opdag mere af