De menneskelige rester: Agnes Hillstrøm 5 Prøvelyt

De menneskelige rester: Agnes Hillstrøm 5

Prøv gratis

De menneskelige rester: Agnes Hillstrøm 5

Forfatter:
Lars Kjædegaard
Oplæser:
Lars Kjædegaard
Lydbog
E-bog

De menneskelige rester er femte bog i Lars Kjædegaards nye krimiserie Agnes Hillstrøm.

Et par teenagere finder på en ø i en skovsø resterne af en kvinde, som forsvandt fra sit hjem to år tidligere. Dødsårsagen er svær at fastslå. Begik hun selvmord, eller var andre involveret?
Agnes Hillstrøm og Otto Vang efterforsker sagen sammen med det lokale politi på Midtsjælland. Den døde kvinde var psykisk skrøbelig, men hverken hendes velhavende mand eller datteren Diana har nogen ide om, hvad der er sket med hende.
Langsomt afdækker Agnes Hillstrøm og Otto Vang forløbet omkring Vibeke Rabens-Smiths tragiske forsvinding. Kvinden havde forbindelser, som ingen kendte til.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Krimier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Rosinante
Udgivet:
2020-03-26
Længde:
3T 39M
ISBN:
9788763864756

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Rosinante
Udgivet:
2020-03-27
ISBN:
9788763864749

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"