Död som du Prøvelyt

Död som du

Prøv gratis

Död som du

Forfatter:
Peter James
Oplæser:
Peder Falk
Lydbog
E-bog

I den sjätte boken om kommissarie Roy Grace får han anledning att söka sig bakåt i tiden för att försöka stoppa en våldtäktsman och mördare som härjar i Brighton.

Metropole Hotel, Brighton. Efter en blöt nyårsbal blir en kvinna brutalt våldtagen på vägen tillbaka till sitt rum. En vecka senare attackeras en annan kvinna. Båda kvinnornas skor tas av förövaren.
Kommissarie Roy Grace inser snart att fallen har uppenbara likheter med en serie olösta brott från 1997. Förövaren kallades Skomannen och man tror att han våldtog fyra kvinnor innan han mördade sitt femte offer och försvann. Är det fråga om en copycat eller har Skomannen börjat härja igen?
När fler kvinnor blir angripna blir Roy Grace alltmer övertygad om att han har att göra med samma man. Och att han genom att forska i det förflutna – en tid när Grace och hans nu försvunna fru Sandy var lyckliga tillsammans – kan hitta nyckeln till det nutida fallet.
Snart kämpar Grace och hans mannar desperat mot klockan för att hitta och hinna rädda livet på det tilltänkta nya femte offret.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier
Originaltitel:
Dead Like You
Oversætter:
Reine Mårtensson

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2016-10-20
Længde:
16T 27M
ISBN:
9789176133095

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Massolit förlag
Udgivet:
2013-07-03
ISBN:
9789173519335

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"