PRØV 6 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktivér tilbud
155 Anmeldelser
3.71
Serie
Del 3 af 5
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
8T 49M

C som i chock

Forfatter: Sue Grafton Oplæser: Anna-Carin Henricsson Lydbog

När tjugotreårige Bobby Callahans bil prejas av vägen och kör rakt ner i en ravin är det ett rent under att han överlever. I kraschen förolyckas hans passagerare - och Bobbys minne går till stora delar förlorat. Nio månader senare är han säker på att händelsen inte var någon olycka. Men vem kan ha velat ta livet av honom? Och kommer de i så fall att försöka igen?

Bobbys minnesförlust gör att privatdetektiven Kinsey Millhone inte har särskilt mycket att gå på. Hennes enda ledtrådar blir en röd adressbok och det svårtydda namnet "Blackman". När Bobby sedan råkar ut för ännu en bilolycka, och dessutom dör, blir fallet nästintill omöjligt att lösa. Vad gör man när personen som anlitat en för att hitta en potentiell mördare, faktiskt blir mördad? Ju djupare Kinsey gräver, desto närmare kommer hon en väl bevarad hemlighet. En hemlighet som kostat Bobby livet - och som kan komma att kosta Kinsey hennes.

"C som i chock" är den tredje delen i Sue Graftons populära Alfabet-serie om privatdetektiven Kinsey Millhone.

Sue Grafton (1940-2017) var en bästsäljande amerikansk deckarförfattare. Hon föddes i sydstaten Kentucky men flyttade sedermera till Santa Barbara i Kalifornien. Sue är kanske mest känd för sin omåttligt populära Alfabet-serie om privatdetektiven Kinsey Millhone. Även hennes far, C.W. Grafton, var deckarförfattare.

© 2021 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788726948332 Oversætter: Börje Crona

Opdag mere af