PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
210 Anmeldelser
3.8
Serie
Del 11 af 5
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
19T

Billy Straight

Forfatter: Jonathan Kellerman Oplæser: Harald Leander Lydbog og E-bog

Billy Straight är tolv år. Han har rymt hemifrån för att komma undan sin misslyckade mor och framför allt hennes våldsamma pojkvän. Med hjälp av mammans sparpengar tar han sig till Los Angeles, där han försörjer sig genom att tigga och stjäla.

En natt får han se en ung kvinna mördas och flyr i rädsla av att ha blivit upptäckt. Snart inleder polisen sitt sökande, både efter den brutale mördaren och det vittne som glömt kvar sina tillhörigheter i närheten av brottsplatsen. Plötsligt är Billy jagad, inte bara av gärningsmannen och polisen, utan även av andra som uppenbarligen inte vill att han ska komma undan.

”Billy Straight” är en spin-off på Alex Delaware-serien. I boken introducerar Kellerman en ny bekantskap för läsaren: den unga, tuffa kriminalpolisen Petra Connor.

Jonathan Kellerman har välförtjänt kallats ”mästaren av psykologiska thrillers” och jämförts med storheter som Harlan Coben och David Baldacci. Hans böcker om radarparet Alex Delaware och Milo Sturgis har legat etta på topplistor runt om i världen.

© 2020 Word Audio Publishing (Lydbog) ISBN: 9789178295418 © 2020 Word Audio Publishing (E-bog) ISBN: 9789178295425 Originaltitel: Billy Straight Oversætter: Nils Larsson

Opdag mere af