Barakat Ghebrehawariat om Black Lives Matter Prøvelyt

Barakat Ghebrehawariat om Black Lives Matter

Prøv gratis

Barakat Ghebrehawariat om Black Lives Matter

Forfatter:
Reach for Change
Lydbog

Reach for Change-podden är ett samarbete mellan Reach for Change och Storytel där entreprenörer, investerare, aktivister och filantroper ger sina nulägesanalyser och framtidsspaningar om hur vi accelererar potentialen i samhället för att skapa en mer grön och socialt hållbar värld de kommande tio åren.

I sjunde avsnittet möter du Barakat Ghebrehawariat, entreprenör, föreläsare och demokratiagent. Barakat berättar om sina egna erfarenheter om strukturell rasism och vad som krävs för att förändra systemet. Han förklarar vad normkritik innebär och varför ett möte med en ung pojke ledde till att han på heltid fortsatte arbeta med frågor om diskriminering och inkludering.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storytel
Udgivet:
2020-10-15
Længde:
37M

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"