4 MÅNEDER MED 50% RABAT! Aktiver tilbuddet
1060 Anmeldelser
3.84
Serie
Del 4 af 4
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
9T 32M

Avgrunden

Forfatter: Yrsa Sigurðardóttir Oplæser: Gunilla Leining Lydbog og E-bog

Kallt mörker och isande spänning när Huldar och Freyja är tillbaka

En ung, rik investerare hittas hängande i en snara på den gamla avrättningsplatsen Gálgahraun – ett lavafält strax utanför Reykjavik. När kroppen tas ner blir det uppenbart att det inte rör sig om ett självmord. På mannens bröstkorg sitter en bit av en papperslapp med ett bleknat meddelande, fastnaglad med en spik.

Polisen Huldar skickas till den döde mannens lägenhet där han till sin förvåning hittar barnpsykologen Freyja tillsammans med en fyraårig pojke som inte kan förklara varför han befinner sig där. Det enda han kan berätta om sig själv är sitt förnamn, och hans teckningar visar något högst oroväckande.

Medan Huldar letar efter mördaren måste Freyja gå till botten med pojkens bakgrund och hitta hans föräldrar – innan det är för sent.

Avgrunden är fjärde fristående delen i Yrsa Sigurdardóttirs hyllade serie om polisen Huldar och barnpsykologen Freyja.

***

YRSA SIGURDARDÓTTIR är född 1963 på Island. Hon debuterade 2005 och hennes böcker har hittills sålts i 2 miljoner exemplar och översatts till fler än 30 språk. För Arvet, första boken om Huldar och Freyja, tilldelades Sigurdardóttir The Blood Drop (Islands största deckarpris), Palle Rosenkrantz-priset i Danmark och nominerades till Glasnyckeln. Även andra och tredje delen, Straffet och Upprättelsen, har nominerats till en rad utmärkelser.

© 2022 HarperCollins Nordic (Lydbog) ISBN: 9789177191315 © 2022 HarperCollins Nordic (E-bog) ISBN: 9789150774283

Opdag mere af