PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
5285 Anmeldelser
3.88
Serie
Del 4 af 11
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
9T 14M

Aldrig mera fri

Forfatter: Sara Blædel Oplæser: Helena af Sandeberg Lydbog og E-bog

På en ruffig bakgata på Vesterbro i Köpenhamn hittas en kvinna mördad inne på en gård. Mordplatsen är väldigt blodig, någon har skurit halsen av henne på ett ytterst brutalt vis.

Tillsammans med ett gäng kollegor går Louise Rick igång med att göra efterforskningar när hon blir uppringd av sin journalistväninna Camilla Lind. Djupt skakad berättar Camilla att hennes elvaårige son samma morgon hittat ett övergivet spädbarn i vapenhuset till en liten kyrka. Barnet är en liten dygnsgammal flicka som legat på stengolvet, insvept i sin enda tillhörighet; en mörkblå frottehandduk.

Alla spår av mordet pekar mot Östeuropa och handel med kvinnor. Snart förstår Louise att männen bakom handeln är totalt hänsynslösa, att de föraktar kvinnor och inte har några betänkligheter mot att mörda alla som kommer i deras väg.

Aldrig mera fri är en berättelse om en tuff och hård innerstadsmiljö och vad den gör med människor. Men det är också en historia om ömhet och längtan efter en annan slags liv.

© 2019 Storyside (Lydbog) ISBN: 9789178590469 © 2021 Storyside (E-bog) ISBN: 9789180135146 Originaltitel: Aldrig mere fri Oversætter: Eva Mazetti-Nissen

Opdag mere af