Slaven

Slaven

Slaven

Forfatter:
Hans Kirk
E-bog

Ny udgave af den roman, som Hans Kirk skrev, mens han sad i Vestre Fængsel i vinteren 1941-42. I 1943 brændte tyskerne manuskriptet, og han var nødt til at skrive romanen igen. - I 1600-tallet sejler en spansk skonnert fra Amerika tilbage til Spanien med en ladning indianerslaver og røvet guld. Om bord er den magtsyge plantageejer Dona Inez og den sadistiske inkvisitor Don Jesus, som styrer skibet med hård hånd; hans ondskab vil ingen ende tage - på et tidspunkt smider han en nyfødt baby over bord for at få en højere pris for moderen. Om bord på skibet er desuden Indianeren, slaven, hvis handlinger for friheden kommer til at ændre skibets historie.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Romaner

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2016-05-16
ISBN:
9788702192537

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"