Prøvelyt
Damen med bysten - Karin Brunk Holmqvist

Damen med bysten

Damen med bysten

3,7 1230 5 Forfatter: Karin Brunk Holmqvist Oplæser: Gunilla Leining
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
I Hammenhög på Österlen bor Lovisa och Elvy. De är bästa vänner och träffas så gott som varje dag, då deras hus ligger mitt emot varandra i den lilla byn.

En av Lovisas käraste ägodelar är en staty som hon fått ärva. Bysten, som Lovisa kallar Helga Müller, är en stilig kvinna och Lovisa brukar prata med henne när hon sköter sysslorna därhemma.

När Antikrundan kommer till Simrishamn beger sig Lovisa och Elvy dit, kånkande på Helga Müller. Enligt tv-programmets expert är bysten värd sjuttiofemtusen kronor, och Lovisa blir närapå stum av förundran.

I tv-myllret smyger sol-och-våraren Edmund omkring. Han ställer sig in hos Lovisa och lovar henne ännu mer pengar om hon låter honom sälja bysten. Lovisa är frestad medan den mer klarsynta Elvy anar oråd.

Det stilla livet i Hammenhög hotas och inte bara av Edmunds upptåg. Ungkarlen Jens samlar mod för att våga närma sig den väna Lovisa och skvallret går om hemska upptäckter i Ljungs gamla hus. Följ med in i en varm och humoristisk berättelse i sann Karin Brunk Holmqvist-anda!
Sprog: Svensk Kategori: Romaner Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Bokfabriken
Udgivet: 2019-09-12
Længde: 4T 55M
ISBN: 9789178352531

Mere info om e-bogen:

Forlag: Bokfabriken
Udgivet: 2019-09-12
ISBN: 9789178352494
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 14 dage gratis