Russerne

Russerne

Russerne

Forfatter:
Diverse Diverse
E-bog

Rusland er meget mere end Putin, oligarker og Gazprom. Russerne er Informations kanon over Ruslands storslåede kulturhistorie med portrætter af avantgardens afgørende billedkunstnere, Sovjettidens suveræne skakspillere, de udødelige klassiske komponister, videnskabsfolkenes største åbenbaringer, litteraturens helt store kanoner og af de vilde filmrussere.

Russerne – 37 introduktioner til russisk kulturhistorie er den anden bog i Informations serie af introduktioner til kulturhistorier fra andre lande. Den første bog Deutschstunde – 34 introduktioner til tysk kulturhistorie udkom i 2017.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Historie

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Informations Forlag
Udgivet:
2018-05-15
ISBN:
9788775146406

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"