PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
798 Anmeldelser
3.54
Sprog
Svensk
Kategori
Romantik
Længde
7T 26M

Äktenskapspakten

Forfatter: Maria Arell Oplæser: EvaMaria Oria Lydbog og E-bog

I den lilla staden Bergsforsa i Hälsingland lever 35-åriga Evelina i funderingarnas tid. Hon är nöjd med sin tillvaro, men kan ändå inte komma ifrån känslan av att det inte blivit riktigt som hon tänkt. Vännerna har vid det här laget både gjort karriär och skaffat familj. Själv är hon singel och arbetar som mekaniker på föräldrarnas bilverkstad. Tanken är att hon ska ta över företaget, men är det verkligen vad hon vill?

Ett motorstopp utanför Bergsforsa blir en ovälkommen överraskning för Adam. Han är på väg hem, för första gången sedan pappans begravning, men nu undrar han om han inte borde stannat i Stockholm istället. Missödet med bilen betyder att han kommer tvingas träffa någon som han sedan länge tappat kontakten med. En kvinna som brukade vara hans bästa vän.

När Evelinas och Adams vägar korsas bubblar gamla känslor upp till ytan. En gång i tiden slöt de en pakt, men vad betyder det nu? Är de egentligen redo att mötas igen, efter alla dessa år?

Maria Arell är en svensk romanceförfattare bosatt i Hälsingland. Hon skriver om starka kvinnor, stora känslor och lyckliga slut.

© 2022 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788728248393 © 2022 Seraf Förlag (E-bog) ISBN: 9789189522114

Opdag mere af