PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
275 Anmeldelser
4.52
Serie
Del 1 af 4
Sprog
Svensk
Kategori
Børnebøger
Længde
1T 30M

Zombiejägarna 1 – Svart blod

Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes Oplæser: Christopher Lehmann Lydbog og E-bog

"Zombien vrålar. Sedan öppnar den munnen. Stanken får Ava att knipa ihop ögonen. Så sticker den ut tungan och lutar sig fram, närmar sig hennes kind. Om den bestämmer sig för att en smakbit är det ute med oss alla, tänker Ava."

Det hela började när ett kryssningsfartyg sjönk. Flera hundra drunknade. Men några dagar senare dök de upp, levande fast döda, ur havet. De tog sig långsamt men målmedvetet mot städerna i ett enda syfte: att äta mänskligt kött. De kallas zombier. Jagar i flock. Och varje gång de biter en människa så blir de fler -- och människorna färre.
Tvillingarna Alos och Avas föräldrar dog när zombieviruset bröt ut. Nu är de tretton år och bor i en öde nöjespark tillsammans med de sista levande människorna. Ava arbetar på sjukhuset medan Alo har blivit en jägare. Varje dag är en kamp på liv och död. Men om de kan hitta en av de allra första zombierna och ta ett blodprov med sig, så finns möjligheten att skapa ett botemedel.

Svart blod är den första boken i serien Zombiejägarna.

© 2020 B. Wahlströms Bokförlag (Lydbog) ISBN: 9789132211836 © 2020 B. Wahlströms Bokförlag (E-bog) ISBN: 9789132211843 Oversætter: Helena Stedman

Opdag mere af

Andre kan også lide...