50% RABAT I 4 MÅNEDER Aktiver tilbuddet
744 Anmeldelser
3.47
Serie
Del 3 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Thriller
Længde
6T 35M

Vit tiger

Forfatter: Henrik Wennesund Oplæser: Mats Eklund Lydbog og E-bog

På färjan till Travemunde tvivlar den motvilligt pensionerade kommissarien Mårtensson om det verkligen är så klokt att bila ned genom Europa till Paris för att leta efter sin spårlöst försvunna fru Veronica.

Hemma i Stockholm håller Börje Larsson, skjutjärns-journalist på SVT:s Granskarna, på att nysta i ledtrådar som kopplar uppstickarpartiet Demokratisk Samling till en Sydafrikansk vit-maktorganisation, Le Tigre Blanc.

Väl i Paris råkar Mårtensson höra ett samtal på en restaurang mellan två män från Sydafrika. Samtalet handlar om mordet på Palme. Mårtensson följer männen som strax utsätts för ett attentat i vilket Mårtensson är nära att själv stryka med.

Väl hemma i Sverige försvinner plötsligt journalisten Börje Larsson. Mårtensson med sina vapendragare Kriminologen Gösta KG Nilsson och militärdykaren Camilla Emilsson försöker ta reda på vad som hänt honom, något som leder dem in på en farlig väg...

"Vit Tiger" är den tredje och fristående delen i Henrik Wennesunds ”Palme-trilogi” De första två delarna "Kamrat .357" och "Operation Liepaja" har nått tusentals läsare och har fått fina recensioner.

© 2019 Word Audio Publishing (Lydbog) ISBN: 9789178293247 © 2019 Word Audio Publishing (E-bog) ISBN: 9789178293254

Opdag mere af

Andre kan også lide...