2230 anmeldelser
4.16
Serie
Del 7 af 7
Sprog
Svensk
Kategori
Fantasy & SciFi
Længde
13T 48M

Virus:7

Forfatter: Daniel Åberg Oplæser: Philomène Grandin Lydbog og E-bog

Slutstriden är här. I den skälvande finalen av Virus-eposet tvingas Iris, Amanda, Dano, Risten och de andra överlevarna inte bara rädda sig själva från viruset, utan också från dem som vill använda farsoten som ett vapen.

Kiruna står på randen till att bli en militärdiktatur. Risten och hennes få bundsförvanter tvingas till en desperat kamp mot klockan – lyckas de inte avslöja Skyddsgardets ondskefulla plan inom loppet av timmar är allt förlorat.

I Stockholm har Amanda tagit sig ut till Arlanda i jakt på de kidnappade barnen. Efter att ha sett ett fraktflygplan kraschlanda i stormen inser hon att lasten består av något lika delar värdefullt som fasansfullt.

Samtidigt vankar Iris och Dano av och an i lägret på Skansen. De måste få kontakt med Kiruna, men Skyddsgardet stör fortfarande ut deras radiosändningar. Var sitter störningssändaren? Svaret tvingar Iris tillbaka till tiden före utbrottet.

Virus är en tät historia om några människors kamp för överlevnad i en värld som inte längre vill ha dem, berättad i ett skoningslöst tempo.

Daniel Åberg är journalist och författare till två av Storytels succéserier, Virus och Nära gränsen. Efter att ha bott i Stockholm under stora delar av sitt liv, bor Daniel nu med sin familj i Vittangi, öster om Kiruna.

© 2020 Storytel Original (Lydbog) ISBN: 9789179076801 © 2020 Storytel Original (E-bog) ISBN: 9789179076900

Opdag mere af

Andre kan også lide...