Vildhavre: Sista brevet till pappa Prøvelyt

Vildhavre: Sista brevet till pappa

Prøv gratis

Vildhavre: Sista brevet till pappa

Forfatter:
Otto Gabrielsson
Oplæser:
Otto Gabrielsson
Lydbog
E-bog

Otto Gabrielsson är alfa-kulturmannen Jörn Donners son, men få vet att han är det. Oftast har det verkat som om även Donner själv har glömt det, tycker Otto, som närmar sig fyrtioårsstrecket och är i färd med att skriva ett långt brev till sin far. Det är ett sista försök till kontakt. Avundsjukt och på avstånd har Otto fått iaktta sina två yngsta halvbröders liv med fadern. Varför har de fått vara söner fullt ut, medan Otto förskjutits?Om jag känner dig rätt kommer du att gå vidare innan mitt brev når fram till dig, skriver Otto.Så blev det. Ottos far nåddes aldrig av kontaktförsöket, men brevet ställer frågor som berör många av oss. Vuxna människor kan ha överenskommelser sinsemellan, men vilken är barnets rätt till sina föräldrar?

Sprog:
Svensk
Kategori:
Biografier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Schildts & Söderströms
Udgivet:
2020-05-07
Længde:
7T 46M
ISBN:
9789515251657

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Schildts & Söderströms
Udgivet:
2020-06-06
ISBN:
9789515249302

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"