Vetenskapen om brott Prøvelyt

Vetenskapen om brott

Prøv gratis

Vetenskapen om brott

Forfatter:
Orage Forlag
Oplæser:
Håkan Julander
Lydbog
E-bog

I Vetenskapen om brott berättar vi om vad som driver verklighetens seriemördare, varför psykopater inte nödvändigtvis begår våldsbrott och hur brottsplatsundersökningar går till (vilket inte riktigt är som på tv). Vi berättar också på hur genetik används för att klara upp olösta brott samt hur matematik och AI kan användas mot hackare och terrorister. Dessutom kan du höra om ny, avancerad teknik som en dag kan sättas in i brottsbekämpningen – gör dig redo för verklighetens robocops.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2020-08-17
Længde:
3T 15M
ISBN:
9789152112922

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2020-08-17
ISBN:
9789152112939

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"