Vad händer nu med framtiden? 20 visioner om Sverige efter corona Prøvelyt

Vad händer nu med framtiden? 20 visioner om Sverige efter corona

Prøv gratis

Vad händer nu med framtiden? 20 visioner om Sverige efter corona

Lydbog
E-bog

"Vad händer nu med framtiden?" försöker reda ut vad som väntar oss i slutet av tunneln. Vilket Sverige vill och bör vi bygga när vi nu står inför en omstart? För en sak är våra experter eniga om, det är i kriser vi har möjlighet att göra om och göra rätt.

I den här framtidsoptimistiska boken får vi bland annat ta del av visioner från Mouna Esmaeilzadeh, Johan Kuylenstierna, Micael Dahlen, Carin Ism, Anna Felländer, Johan Norberg och Alexander Bard. Bokens förord är skrivet av poeten och föreläsaren Bob Hansson.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Pug Förlag
Udgivet:
2020-10-12
Længde:
4T 9M
ISBN:
9789188699541

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Pug Förlag
Udgivet:
2020-07-06
ISBN:
9789188699480

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"