Väntarna Prøvelyt

Väntarna

Prøv gratis

Väntarna

Forfatter:
Cannie Möller
Oplæser:
Cannie Möller
Lydbog
E-bog

Flyktingförläggningen i det lilla samhället Bergås brinner.
Zahin, vars ansökan om uppehållstillstånd nekats, blir snabbt misstänkt för att ha anlagt branden.
Zara, som skiljts från sin familj under flykten från Afghanistan, gör sig redo att offra allt för dem hon älskar.
Mira chockas av vad människor egentligen är kapabla till - och hur långt hennes egen bror är beredd att gå. Han är inte bara ett hot mot flyktingarna, utan också mot henne själv och den vuxne man hon inte kan låta bli att älska.
Två parallella kärlekshistorier utspelar sig i en verklighet där minnen och fördomar kastar hotfulla skuggor över människor som vågar hoppas och ge varandra styrka att gå vidare. Människor som inte ger upp, samtidigt som Den Osynliga Motståndsrörelsen väntar på rätt tillfälle för nästa attentat ...

Väntarna bygger på verkliga händelser och personer. De väntar alla på något: trygghet, familj, acceptans, kärlek. Hämnd.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Ungdomsbøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Hoi Audio
Udgivet:
2017-08-05
Længde:
8T 10M
ISBN:
9789176973608

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Hoi Förlag
Udgivet:
2017-04-21
ISBN:
9789176973011

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"