Underground Prøvelyt

Underground

Prøv gratis

Underground

Forfatter:
Jon Nordgren
Lydbog
E-bog

En tankeväckande spänningsroman om mordet på Olof Palme.
Året är 1985. Efter ett antal år av missbruk i Stockholms krogvärld under det tidiga åttiotalet börjar Alexander Fågelberg successivt få ordning på sitt liv. På nätterna arbetar han som garderobiär på nattklubben Alexandra. På dagarna försöker han återuppta sin avbrutna karriär som skribent. En dag får han ett tips om en nystartad politisk tidskrift. Med inställningen att göra vad som helst för att visa vad han går för kontaktar han chefredaktören Mary Holm. Det ska visa sig att hon har ett jobb åt honom. Ett jobb så ovanligt att bristen på rutin och meriter i ett slag vänds till att bli en av hans största tillgångar.
Underground är första delen i en planerad trilogi.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2021-02-25
Længde:
16T 45M
ISBN:
9789180123488

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2021-02-25
ISBN:
9789180123495

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"