Under Nevadas sol – erotisk novellesamling Prøvelyt

Under Nevadas sol – erotisk novellesamling

Prøv gratis

Under Nevadas sol – erotisk novellesamling

Forfatter:
Camille Bech
Oplæser:
Louise Davidsen
Lydbog
E-bog

Da Jim mister sin kone og sine to døtre i en tragisk ulykke, går hans liv i stå. Han beslutter sig for at flytte til den anden ende af landet i håbet om at starte på en frisk. Vil han kunne genfinde livsgnisten i Boulder City i Nevada? Og kan mødet med den smukke, varmblodige Angelina fyre op under den lyst, han troede var død og begravet?

Novellesamlingen indeholder Under Nevadas soltog Pigen fra lingeriafdelingen.

Camille Bech (f. 1963) er en kendt forfatter inden for erotisk litteratur. Hun har udgivet en lang række romaner og noveller for voksne læsere.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Erotik

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lust
Udgivet:
2021-07-07
Længde:
1T 48M
ISBN:
9788726750195

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lust
Udgivet:
2021-05-06
ISBN:
9788726750188

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"