Tvinga mig Prøvelyt

Tvinga mig

Prøv gratis

Tvinga mig

Forfatter:
Lee Child
Oplæser:
Magnus Roosmann
Lydbog
E-bog

Ett nytt pulshöjande äventyr med Jack Reacher

"Allting med den, från Reachers näsa för dåliga nyheter och hela vägen fram till slutet, håller samma styrka som alltid." - The New York Times

Reacher kliver av tåget i Mothers Rest, en hemlighetsfull stad befolkad av vaksamma människor. Han möter en kvinna på perrongen som letar efter sin försvunna detektivpartner, och Reacher bestämmer sig för att hjälpa henne. Snart är de mitt uppe i en desperat färd genom landet och genom de dolda delarna av internet. Sökandet efter sanningen leder dem tillbaka till Mothers Rest, där Reacher måste möta en mardröm värre än han någonsin hade kunnat föreställa sig.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier
Originaltitel:
Make me
Oversætter:
Leif Jacobsen

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Massolit förlag
Udgivet:
2016-05-26
Længde:
16T 54M
ISBN:
9789176790809

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Massolit förlag
Udgivet:
2016-04-28
ISBN:
9789176790557

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"