PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
825 Anmeldelser
4.14
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
10T 49M

Tusen bitar

Forfatter: Marcus Jarl Oplæser: Philomène Grandin Lydbog og E-bog

Det här är en berättelse om kärlek – men också om hat. Om kärlek mellan två män och om människorna som hatar den kärleken kraftfullt. Och om vad som händer när deras vägar kolliderar.

Nils och Benke kämpar för att kunna leva tillsammans på samma villkor som vilket annat kärlekspar som helst. Men det tar emot – inte minst Nils far som öppet visar sitt missnöje.

Robert och Ebba är gifta men glider allt längre isär. Robert finner utlopp för sin ångest genom sitt intensiva homohat på nätet medan Ebba försöker hitta en tillräckligt bra ursäkt till varför hon stannar kvar.

Tusen bitar är ett starkt relationsdrama om vad som händer när den man älskar plötsligt rycks ifrån en och man blir ensam kvar. Och en del av den älskade lever kvar i någon annan. Någon som hellre hade dött än frivilligt tagit emot det som gavs.

Marcus Jarl har tidigare publicerat krönikor i Expressen, Tidningen Mums, debatterat i Dagens Nyheter och skriver nu om film och musik i tidningen QX. Till vardags arbetar han som sjuksköterska på neonatalavdelningen på Södersjukhuset.

© 2018 Bokförlaget NoNa (Lydbog) ISBN: 9789188107879 © 2018 Bokförlaget NoNa (E-bog) ISBN: 9789188107862

Opdag mere af