Turen går til Budapest & Ungarn på 88 minutter Prøvelyt

Turen går til Budapest & Ungarn på 88 minutter

Prøv gratis

Turen går til Budapest & Ungarn på 88 minutter

Forfatter:
Christine Proksch
Oplæser:
Maria Garde
Lydbog
E-bog

I lyd-udgaven af Turen går til Budapest og Ungarn får du en introduktion til Budapest og Ungarn i dag, befolkning og samfund, kunst, kultur og arkitektur, mad og drikke og historie. Derudover får du også en kort beskrivelse af Budapest og Ungarns områder – Budapest og omegn, de historiske byer langs Donauknæet, badebyerne ved Balatonsøen, det nordvestlige Ungarns barokbyer tæt på Østrig, det nordlige Ungarn med Mátra-bjergene og vinområdet Tokaj samt Øst- og Sydungarn, der bl.a. er værd at opleve for pusztaen - den store slette der strækker sig mod Rumænien i øst og Serbien i syd.

Indlæst af Maria Garde i september 2020.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Politikens Forlag
Udgivet:
2020-10-30
Længde:
1T 28M
ISBN:
9788740062571

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Politikens Forlag
Udgivet:
2020-07-01
ISBN:
9788740077865

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"