Tre apor Prøvelyt

Tre apor

Tre apor

Forfatter:
Stephan Mendel-Enk
Lydbog
E-bog

Samtidigt som den första intifadan utbryter i Israel är den judiska församlingen i Göteborg på väg att splittras. Trettonårige Jacob befinner sig i konfliktens mitt. Ett knappt halvår efter hans Bar mitzva har hans föräldrar skilt sig, mammans nya man flyttat in i huset och hans far- och morföräldrar slutat prata med varandra. Och det värsta har ännu inte inträffat.

Tre apor, som är Stephan Mendel-Enks debutroman, är en humoristisk och sorglig skildring av tre generationer judar i diasporan.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2020-04-22
Længde:
3T 36M
ISBN:
9789113108445

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Atlas
Udgivet:
2010-10-12
ISBN:
9789173898706

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"