PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
78 Anmeldelser
3.51
Serie
Del 3 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
7T 16M

Tjärlek i Gryts skärgård

Forfatter: Mimmi Malmström Oplæser: Helena Zetterman Lydbog og E-bog

Missa inte den tredje fristående delen i Mimmi Malmströms härliga feelgoodserie om de fantastiska väninnorna Aina och Lotta.

“Charmigt äldre hus på ö i Gryts vackra skärgård utarrenderas”. Lotta och Aina dricker morgonkaffet när Lotta ser annonsen. De har varit arbetslösa länge och har börjat känna sig lite vilse över vad de ska göra, men annonsen ger dem ett mål. Varför skulle inte två medelålders kvinnor kunna skapa sig ett liv ute i den saltstänkta miljön?

Farbröder i Helly Hansen, påhittiga entreprenörer, sommargäster och människor med drömmar om ett andra liv tar sig in i Lottas och Ainas nya tillvaro. De bestämmer sig för att starta ett Bed & Breakfast men det visar sig inte vara så lätt att få det att gå runt. Kommer de hitta lyckan i sitt nya hem?

Häng med Lotta och Aina, två medelålders kvinnor med stora drömmar. Dela deras äventyr och tankar om livet, åldrandet och om att vara någon. “Tjärlek i Gryts skärgård” är en fristående fortsättning på "Ett paket knäckebröd i Oskarshamn" och “Cirkus i Valdemarsvik”.

© 2021 Bookea (Lydbog) ISBN: 9789189373617 © 2021 Bookea (E-bog) ISBN: 9789189059429

Opdag mere af