Till minne av Linda Prøvelyt

Till minne av Linda

Prøv gratis

Till minne av Linda

Oplæser:
Ella Schartner
Lydbog

Vintern 2016 omkom Ingrid och Lasse Bergs 34-åriga dotter Linda i en fullständigt osannolik olycka. Efter att ha isolerat sig i ett år valde de att berätta om chocken, sorgen och hur de fått äktenskapet att hålla, trots den ofattbara påfrestningen.

'Alla är så snälla,
men det finns inga
ord, ingen tröst'

TILL MINNE AV LINDA är ett reportage som ursprungligen publicerades i Tidningen Vi, februari 2017

Karin Thunberg har tilldelats Guldpennan, tidningen Journalistens pris 'Årets stilist' och 2016 Stora . Hon har också bland annat skrivit den uppmärksammade boken 'En dag ska jag berätta om mamma'.
Vi är ett månadsmagasin som har utkommit i mer än 100 år. I Vi skrev Karin Boye, Evert Taube, Astrid Lindgren, Nils Ferlin, Moa Martinson, Ivar Lo-Johansson och Vilhelm Moberg. Vi fortsätter att regelbundet vinna priser för sina välskrivna texter, bildreportage och sin form.

Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storytel Dox
Udgivet:
2017-12-04
Længde:
23M
ISBN:
9789178070930

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"