The Black Dagger Brotherhood #3: Blodslaven Prøvelyt

The Black Dagger Brotherhood #3: Blodslaven

The Black Dagger Brotherhood #3: Blodslaven

Forfatter:
J.R. Ward
Lydbog
E-bog

Krigeren Zsadist er aldrig kommet sig over de ydmygelser han blev underlagt som blodslave. Hvor andre har en sjæl, har han et mørkt hul, og hvor andre har følelser, har han kun vrede. Hans brutalitet kommer Broderskabet til gode i kampen mod vampyrdræberne. Bella har levet hele sit liv som beskyttet aristokrat, og netop derfor er hun tiltrukket af Zsadist. Da Bella bliver taget til fange af vampyrdræberne, ved hun at Zsadist er den eneste som kan befri hende. Men kan hun befri ham fra fortidens lænker …

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fantasy & SciFi
Oversætter:
Louise Christiansen

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Tellerup.dk
Udgivet:
2013-03-13
Længde:
13T 31M
ISBN:
9788758815725

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Tellerup.dk
Udgivet:
2012-11-21
ISBN:
9788758812953

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"