The Black Dagger Brotherhood #1: Vampyrkongen Prøvelyt

The Black Dagger Brotherhood #1: Vampyrkongen

Prøv gratis

The Black Dagger Brotherhood #1: Vampyrkongen

Forfatter:
J.R. Ward
Lydbog
E-bog

I ly af mørket ulmer en ældgammel krig mellem vampyrer og deres fjender. Kun én gruppe kan redde vampyrarten: Black Dagger Broderskabet. For Broderskabets leder, Wrath, handler krigen ikke kun om at dræbe artens fjender, men også om at hævne den grufulde skæbne der overgik hans forældre for flere hundrede år siden.

Da Wraths bror bliver brutalt myrdet, må Wrath tage ansvaret for hans efterladte datter: en smuk menneskekvinde, der er uvidende om den verden hun snart skal blive en del af ...

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fantasy & SciFi
Oversætter:
Louise Christiansen

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Tellerup.dk
Udgivet:
2011-12-27
Længde:
13T 33M
ISBN:
9788758815541

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Tellerup.dk
Udgivet:
2011-11-15
ISBN:
9788758811833

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"