Tæt på Paradis Prøvelyt

Tæt på Paradis

Prøv gratis

Tæt på Paradis

Forfatter:
Thomas Qvortrup
Lydbog
E-bog

Efter et sexmord har de tre australske bohemetyper Aaron, Iain og Johnny søgt tilflugt på Ko Phangan - en paradisø for rygsækrejsende og strandede hippier i den thailandske golf. Sæden flyder fra de tre jetset-players og deres hangarounds i nogenlunde samme tempo, som de skovler coke og billig sprut indenbords. Mordet - og ikke mindst sandheden om det - truer dog med at sprænge trekløveret, som i mellemtiden udgør en betragtelig sundhedsrisiko for alle. Dem selv inklusive.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Thriller

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2021-12-27
Længde:
9T 31M
ISBN:
9788702341607

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2017-10-30
ISBN:
9788702255522

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"