PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
224 Anmeldelser
3.69
Serie
Del 1 af 1
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
10T 4M

Tända stjärnor

Forfatter: Anneli Olsson Oplæser: Charlotta Jonsson Lydbog og E-bog

Vid nio års ålder har Karins livsdröm redan tagit form: hon vill bli astronaut och ge sig ut i rymden. Tjugofem år senare jobbar hon som robotingenjör på ett företag som samarbetar med både NASA och ESA. Hon är nära – men inte tillräckligt nära. Kommer tillfället någonsin att dyka upp?

När den europeiska rymdorganisationen plötsligt går ut med att de behöver tre nya astronauter tvekar Karin inte en sekund. Ivrigt påhejad av bästa vännen Emil och sin familj påbörjar hon den långa och svåra ansökningsprocessen.

Men vad ska hon göra om allt faller redan på läkarundersökningen? Kan det ligga henne i fatet att hennes pappa tampas med psykisk ohälsa? Hon är bara en av tiotusentals som vill åt någon av de eftertraktade platserna. Ändå kan hon inte låta bli att hoppas. För kanske, bara kanske, finns det en chans att drömmen kan bli verklighet.

TÄNDA STJÄRNOR är en varm berättelse om vänskap, att övervinna svårigheter och att våga satsa på sin stora dröm. Boken är den första delen i Gravitationsserien.

ANNELI OLSSON, född 1980, är en svensk författare och frilansskribent från Edsbyn. Hon gjorde sin författardebut år 2020 och är numera bosatt i Uppsala. Anneli producerar även populära "Podden Skrivvänner" tillsammans med Stina Flodén.

© 2022 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788726959444 © 2022 SAGA Egmont (E-bog) ISBN: 9788726959390

Opdag mere af