50% RABAT I 4 MÅNEDER Aktiver tilbuddet
106 Anmeldelser
3.63
Sprog
Svensk
Kategori
Fakta
Længde
18T 16M

Synteism - att skapa gud i internetåldern

Forfatter: Jan Söderqvist, Alexander Bard Oplæser: Emil Rehnström Lydbog og E-bog

Kan individualismen beskrivas som en religion? Och är vår verklighet fysisk eller virtuell? Synteism är ett internationellt fenomen och en växande rörelse som bygger på övertygelsen om att motsatsparet teism och ateism är en förlegad konstruktion och att människor tack vare den nya teknologin står inför en unik möjlighet att skapa en ny sorts religion ... I boken "synteism - att skapa Gud i internetåldern" delar socialteoretikerna Alexander Bard och Jan Söderqvist med sig av sina engagerande iakttagelser och klarsynta tolkningar av samtiden.

Alexander Bard (f. 1961) är en svensk artist, samhällsdebattör, musikproducent och författare. Bard har haft en framstående karriär inom musiken och är känd för sin medverkan i bl.a. de populära tv-programmen Idol och Talang, och banden BWO och Army of lovers.
Jan Söderqvist (f. 1961) är en svensk medieteoretiker, föreläsare, kulturskribent och författare. Han har tillsammans med Alexander Bard skrivit fyra socialteoretiska böcker, "Kroppsmaskinerna", "Det globala imperiet", "Nätokraterna" och "Synteism".

© 2017 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9789176394243 © 2014 Bookmark Förlag (E-bog) ISBN: 9789175471808

Opdag mere af

Andre kan også lide...