Sunt förnuft, vilt hjärta Prøvelyt

Sunt förnuft, vilt hjärta

Prøv gratis

Sunt förnuft, vilt hjärta

Forfatter:
Veronica Almer
Oplæser:
Julia Dufvenius
Lydbog
E-bog

Ella von Beijer är uppväxt på Östermalm och van vid att få som hon vill. En dag får hon reda på att hennes mormor har råkat ut för en olycka och då rämnar hennes tillvaro. Hon får sparken från en ansedd nyhetstidning och tvingas ta ett jobb på ett smaklöst modemagasin.

James Jensen är musiker i bandet Timeless Kings och är uppväxt i stadsdelen Fosie i Malmö. Han har en intervju inbokad med ett modemagasin och en journalist som heter Ella.

Ella och James har inget gemensamt, men när de träffas öppnas dörrar till deras förflutna som båda trodde var stängda för alltid. Snart börjar Ella gräva efter familjehemligheter som James sedan länge lämnat bakom sig i hemstaden Malmö.

Veronica Almer (född 1986) bor i Skåne och arbetade tidigare som skolkurator. Sunt förnuft, vilt hjärta är hennes debutroman.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2018-04-30
Længde:
10T 17M
ISBN:
9788711959114

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Visto förlag
Udgivet:
2017-12-07
ISBN:
9789175776835

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"