Strålmannen Prøvelyt

Strålmannen

Prøv gratis

Strålmannen

Forfatter:
Anders Södergård
Oplæser:
John Pekkari
Lydbog

"Det såg inte så bra ut på röntgen", säger läkaren med en lätt suck och medlidande i blicken. "Man såg en förändring."

2006 förändrades allt för läkaren Anders Södergård. Efter en lång period av huvudvärk, ljuskänslighet och illamående upptäcktes det att han hade en hjärntumör. Den kommande tiden blev tuff med hjärnkirurgi, blodförgiftningar, intensiv strålbehandling mm. Men den blev också en sorts uppvaknande.

I "Strålmannen" berättar Anders sin historia. Det är en tuff, tung och relaterbar läsning samtidigt som den ger inspiration, hopp och glädje. Det är en bok om att ta sig vidare, om att kämpa för livet och inte ta något för givet.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Biografier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bookea
Udgivet:
2021-12-01
Længde:
14T 27M
ISBN:
9789189468436

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"