Som arvesynden Prøvelyt

Som arvesynden

Prøv gratis

Som arvesynden

Forfatter:
Susanne Staun
Oplæser:
Susanne Storm
Lydbog
E-bog

En tiårig pige forsvinder sporløst fra familiens have. Da pigens hoved dukker op i en affaldscontainer, inddrager Cornwell politi Dr. Fanny Fiske, adfærdspsykolog med speciale i profilering af serieforbrydere. Flere børn forsvinder sporløst fra Cornwells pænere kvarterer. Hos politiet stiger desperationen, mens Fanny begynder at tvivle på sine evner: Er hun ved at blive for gammel? Imidlertid begynder sagen efterhånden at ligne noget, Fanny er for ung til at have set før.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Krimier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2019-08-16
Længde:
8T 9M
ISBN:
9788702277043

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2010-06-04
ISBN:
9788702096286

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"