PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
1219 Anmeldelser
4.45
Serie
Del 8 af 12
Sprog
Svensk
Kategori
Børnebøger
Længde
5T 24M

Skurkpappan

Forfatter: David Walliams Oplæser: Fredde Granberg Lydbog og E-bog

Pappor finns i alla slags former och storlekar. Tjocka och smala, långa och korta. Unga, gamla några är kloka men ganska många är dumma. Självklart finns det både goda och dåliga pappor!
Franks pappa kallas för "racerbanornas kung". Han och hans Mini är superkändisar i staden. Frank är förstås jättestolt, livet leker när ens pappa är en hjälte!
Men allt tas ifrån dem när pappa råkar ut för en hemsk olycka och måste amputera benet. Till råga på allt berättar mamma att hon träffat en ny man. Nu är det bara Frank och hans pappa mot världen. Men hur ska de överleva? Pappa kan inte arbeta. Det är så de slår in på en farlig väg och hamnar i klorna på fruktansvärd, kriminell usling. I hejdlöst tempo närmar de sig avgrunden ...
Den tionde boken (på svenska) av Walliams är självklart den allra mest roliga och hysteriska. Men han skriver alltid sina berättelser ur hjärtat och i kombination med de många illustrationerna av fantastiska Tony Ross, så blir det alltid lika charmigt och unikt.

© 2019 B. Wahlströms Bokförlag (Lydbog) ISBN: 9789132210419 © 2019 B. Wahlströms Bokförlag (E-bog) ISBN: 9789132209994 Oversætter: Klara Lindell

Opdag mere af

Andre kan også lide...