Ryktet går Prøvelyt

Ryktet går

Prøv gratis

Ryktet går

Forfatter:
Marguerite Kaye
Oplæser:
EvaMaria Oria
Lydbog
E-bog

Allison Galbraith har aldrig varit så här långt hemifrån. Arbetet som guvernant hos den adliga familjen Derevenko i S:t Petersburg var hennes enda chans till nystart efter att hennes rykte raserats hemma i London. Men även S:t Petersburg har sin skvallriga societet och snart börjar det pratas om Allison och greve Aleksei Derevenko. Greven är farligt stilig, med isblå ögon som lovar glödheta nätter. Allison vet alltför väl vilken skada en skandal kan ställa till med – men är priset för deras passion värt att betala?

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romantik

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Harlequin
Udgivet:
2019-07-12
Længde:
8T 25M
ISBN:
9789176335857

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Harlequin
Udgivet:
2019-05-01
ISBN:
9789150725674

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"