Projekt längtan Prøvelyt

Projekt längtan

Prøv gratis

Projekt längtan

Forfatter:
Marika King
Lydbog
E-bog

Det har bara gått tre månader sedan prestationsprinsessan Lisa blev sjukskriven för utbrändhet, men hon är redan tillbaka på den prestigefyllda konsultbyrån mitt i Stockholm. Det första uppdraget går lysande och hennes karriärmöjligheter vet nu inga gränser.

Samtidigt är det något som skaver, en längtan efter något annat och en önskan om ett mer meningsfullt arbete. Sin vana trogen försöker Lisa lösa problemet genom att göra avancerade kalkyler över sina livsval, och hon sätter sitt hopp till Excelarket. Fast riktigt så enkelt är det ju inte att välja väg i livet.

Lisas sökande leder henne slutligen till ett volontärjobb i Ghana. Hon kastar sig över arbetsuppgifterna och njuter av sitt nya liv, ända tills hon inser hur svårt det är att hjälpa till i biståndsvärlden. Förstärkning dyker upp från högst oväntat håll och även på kärleksfronten verkar Afrika bli en spännande kontinent ...

Enligt alla kalkyler borde allt vara bra nu. Så varför känns det då fortfarande som om något fattas?

Projekt längtan är en smart och rolig roman om jakten på det perfekta jobbet, sökandet efter mening, och om vår skeva bild av Afrika och vad det innebär att ”göra gott”.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Word Audio Publishing
Udgivet:
2015-10-29
Længde:
10T 11M
ISBN:
9789175235059

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Massolit förlag
Udgivet:
2014-02-26
ISBN:
9789175370972

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"