Prisen for royale pligter

Prisen for royale pligter

Prisen for royale pligter

Forfatter:
Penny Jordan
E-bog

Prisen for royale pligter

Santinas rebelske prinsesse Sophia flygtede fra sin brors forlovelsesfest om aftenen, da hendes eget arrangerede ægteskab til hendes store overraskelse blev offentliggjort.

Sophia vil ikke giftes med manden … og sniger sig i stedet væk i den storslåede maharaja af Nailpurs private jetfly. En ansat hos den karismatiske maharaja Ashok Achari afslører, at parret har tilbragt en hed nat sammen, før de bliver overfaldet af et stort presseopbud, da de ankommer til Mumbai.

Kongefamilien Santina har mindst af alt brug for en skandale lige nu … kan de mon overtale maharajaen til at gifte sig med den flygtede prinsesse?

Sprog:
Dansk
Kategori:
Romantik

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Harlequin
Udgivet:
2013-12-01
ISBN:
9789150782240

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"