Postcard Killers Prøvelyt

Postcard Killers

Prøv gratis

Postcard Killers

Forfatter:
Liza Marklund
Lydbog
E-bog

Medierna kallar dem The Postcard Killers. De är unga, vackra och välutbildade och de skär halsen av unga människor över hela Europa. Eftersom de postar vykort till en journalist i varje stad där de dödat är rubriken given: The Postcard Killers har mördat igen. Nu har de kommit till Stockholm. Det inser Dessie Larsson, journalist på tidningen Aftonposten, för hon har precis hittat deras kort i sitt postfack. Tillsammans med Jacob Kanon, mordutredare från New York, dras hon motvilligt in i våldsverkarnas vanvettiga värld. Vilka är mördarna? Vad driver dem? Hur kan de stoppas? Till slut återstår bara en rasande kamp mot klockan och tusen kilometer norrländsk asfalt...

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Piratförlaget
Udgivet:
2010-01-01
Længde:
7T 12M
ISBN:
9789164232540

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Piratförlaget
Udgivet:
2011-01-01
ISBN:
9789164241450

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"