Orkanens øje

Orkanens øje

Orkanens øje

E-bog

ORKANENS ØJE er baseret på de to digtsamlinger KLETTUR Í HAFI (1991) og Í AUGU ÓREIÐUNNAR (1995). Værket indeholder blandt andet signaturdigtet „Historiefortælleren Homer", om den dag den græske digter Homer ankommer til Reykjavik og kører med taxa gennem gaderne, samt „Penselstrøg i blåt", som Einar Már Guðmundsson åbner sine foredrag med, og som begynder med stroferne: „Og havet ... / hvori almagten spejler sit åsyn / blindt som bølgernes gang i sjælen / oprørt med grå drømme i favnen / og fremmedartede ord på læben."

Sprog:
Dansk
Kategori:
Digte
Oversætter:
Erik Skyum-Nielsen

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivet:
2014-09-01
ISBN:
9788711322291

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"